Forum - Mediere si mediatori.
Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!


Acum este: Vin Mar 23, 2018 7:38 am

Vezi profilul :: Fanuta Lisman

Mesaje de la 1 la 2 din 2

 1. Sam Sept 04, 2010 9:24 am
  Mesaj Scris de diamantulalbastru - Vor sa-mi ia fiica minora de 14 ani
  Buna seara,am fost la Autoritatea tutelara si am depus o cerere.Cei de acolo au recunoscut ca este un caz greu si au spus ca vor colabora cu cei de la Protectia copilului.Vineri dimin. am avut intalnire la protec. copil. cu mama mea si fiica mea si am fost total dezamagita ptr. ca fiica mea era si mai ferma in a ma jigni si a spune ca va merge in justitie si tot va renunta la mine...Doamna C. care este sefa de la asistenta soc. pe care o banuiam mai de mult este pila mamei si ea este cea care o incurajeaza pe fiica mea....Va rog sa ma credeti ca aproape imi ieseam din minti, era o sedinta aranjata ,apoi mama si fiica mea au mers in birou la doamna C. si au dat cate o declaratie, iar mie mi-a spus ca nu am acces la dosar, ca nu e deontologic...Au fost de fata si 2 doamne de la autoritatea tutelara, dar erau neutre de ce se intampla si mi-au spus ca acest caz nu depinde de ele ci de prot. copil., dar ca vor face si ele o ancheta.Oare se poate asa ceva, in Romania de azi, ca o mama care isi iubeste copiii sa poata sa piarda unul asa pur si simplu ptr. ca este influentabil si ptr. ca bunica si matusa au premeditat asa ceva ?Simt ca ma pierd ,credeti-ma ,nu-mi recunosc fiica..Mi-e teama de ce s-ar putea intampla...Totul pare un joc al nervilor, un joc psihologic,iar ele vor sa ma scoata ca sunt nebuna...si incearca diverse provocari...Doamna Fanuta credeti-ma ca aceste femei sunt diabolice si reusesc , nu stiu cum, sa ii atraga si pe ceilalti de partea lor...Vor sa ma faca sa renunt la fiica mea, dar credeti-ma ,fiica mea nu mai este ea este total schimbata si cu aceste femei, mama si sora mea este in pericol...Ce credeti ca trebuie sa fac? Va miltumesc. Astept raspunsul d-voastra...
 2. avatar
  Joi Iul 01, 2010 6:22 am
  Mesaj Scris de cristian o - buna seara
  Bună seara,în primul rând îmi cer scuze pentru că trimit mesaj aşa târziu, dar acum am ceva timp si pentru informaţii (căutări pe internet).
  La sfârşitul lunii iulie voi termina şi eu cursul de mediator şi doresc să mă autorizez cât de repede se va putea (am înţeles că durează 60 de zile maxim). Abia atunci cred că voi putea să particip şi eu la întâlnirea despre care spuneaţi. Va fi foarte important să ne întâlnim în realitate nu numai în lumea virtuală.
  Dar până atunci mai este puţin, mulţumesc pentru informaţiile pe care mi le trimiteţi şi pentru că mă ţineţi la curent, vă doresc MULTĂ BAFTă la LICENŢĂ şi o seară cât mai frumoasă şi liniştită.
  Cristian OCEANU - SINAIA
Fanuta Lisman
avatar

Rang: Admin
Prietenii lui Fanuta Lisman
 
Fanuta Lisman nu are inca prieteni